tiistai 24. joulukuuta 2013

3 x voittajanäyttely, vuoden kooste ja joulutervehdys

13.-15.12.2013 Helsinki 3 x voittaja näyttelyt

Lähdettiin matkaan Oulusta torstaina 12.12. ensimmäisenä määränpäänä Toijala, jossa majoituttiin ensimmäinen yö. Siitä matka jatkui aamuvarhain kohti Helsingin messukeskusta, vuoden viimeisiä ja kovin odotettuja näyttelyitä. Äitini Sirkku lennähti lentokoneella paikan päälle Rovaniemeltä. Illalla tavattiin sitten loput porukasta (Henna & Elina) Espoossa hotellilla, jossa yövyttiinkin koko viikonloppu. Iso kiitos hauskasta matkaseurasta kaikille!

Sitten tuloksiin:

13.12.2013 Helsinki Winner Show

mittelspitz Hulmukan Laura "Mette" 1 KP ROP-PENTU tuomarina Celine Jocquel Bottussi, Ranska
kleinspitz Pienenpolun Arctic Princess "Bessi" VAL ERI SA tuomarina Annika Ulltveit-Moe, Ruotsi

Bessin kanssa edustettiin myös Pienenpolun kasvattajaryhmässä, joka tuloksella 2. KP.

14.12.2013 Nordic Winner Show

mittelspitz Hulmukan Laura "Mette" 1 KP ROP-PENTU tuomarina Anneli Sutela
kleinspitz Pienenpolun Arctic Princess "Bessi" VAL ERI4 tuomarina Corry Saes, Alankomaat

Bessin kanssa edustettiin myös Pienenpolun kasvattajaryhmässä, joka tuloksella 2. KP.

15.12.2013 Finnish Winner Show 

mittelspitz Hulmukan Laura "Mette" 1 KP ROP-PENTU tuomarina Corry Saes, Alankomaat
"Almost 8 months. Nice female. Lovely head. Good earset. Good reach of neck. Level topline. Well constructed body. Good bone. Moved well with drive. Lovely coat for age."

kleinspitz Pienenpolun Arctic Princess "Bessi" VAL ERI3 SA PN4 tuomarina Maija Mäkinen

Mette tuulettelee 1. sijalla. Tyttö esiintyi hienosti pienen näyttely -ja treenitauon jälkeenkin ja sai mairittelevat arvostelut tuomareilta :) kuva: Säde Puusa

Kotipose palkintojen kera
 ********************************************************************************************************

19.12.2013 B-pentutreffit

Tavattiin Sofin kanssa kaksi Oulussa asuvaa B-pentua, Oodi ja Leevi, omistajineen pikkujoulukävelyn merkeissä metsässä. Kylläpä oli pennut kasvaneet edukseen ja olivat oikein tomeria hännänheiluttajia! Kiitos kaikille seurasta ja otetaan pian uusiksi!

"Ai mikä veli? Juu ei oo näkyny"
Mamma-S ja pupsit ilmalennoilla perässä :D kuva Tari P.
********************************************************************************************************

24.12.2013 Joulutervehdys & vuoden 2013 kooste

Tässä vaiheessa vuotta on aika toivottaa kaikille oikein hyvää, rauhaisaa ja makoisaa joulua sekä kiittää ystäviämme kuluneesta vuodesta ja toivottaa oikein onnekasta uutta vuotta 2014!

Lämpimät halaukset kasvattieni omistajille sekä kasvateilleni!

Mette otti piparin pito haasteen vastaan ja se olikin ihan peace of cake ;)

Alla vielä koostetta vuodelta 2013, joka olikin kaiken kaikkiaan hieno!

* Bessi saavutti pari VSP:tä ja oli 7. kertaa peräkkäin ROP! Yksi ROP ja toinen VSP tuli vieläpä kasvattajatuomareilta :) Ryhmäsijoituskin, RYP-4, napattiin Ruotsissa Maija Mäkisen arvostelemana! Prinsessasta tuli myös ruotsin & pohjoismaiden ja kansainvälinen muotovalio!


* Sofi kävi puolisen vuotta näyttelyissä minkä kerkesi, ennen mamma lomaansa. Plakkarissa useita PN-sijoituksia ja sertejä! Joensuussa Sofi valioitui Suomen ja Ruotsin muotovalioksi, vain 2 vuoden ja 6 päivän ikäisenä! Ensimmäinen Snowrock's valio ja vielä kahdella tittelillä! Tästä on hyvä jatkaa sitten kun on mammalomalta toivuttu ja tukka saatu takaisin. Sofi synnytti 4.10. maailman eläintenpäivänä 4 upeaa ja vahvaa mustaa pentua. Kaikki löysivät ihanat ja rakastavat kodit. Kaikki ovat kotiutuneet oikein hyvin ja hurmanneet perheensä, tuttavansa ja tuntemattomatkin ;) Mielenkiinnolla odotellaan millaisia näistä prinsseistä ja prinsessoista kasvaa!* Mette-mittelspitz liittyi laumamme vahvistukseksi heinäkuussa! Mette sopeutui laumaamme muitta mutkitta ja on mielettömän hurmaavaluonteinen kaveri! Mette kävi viidessä näyttelyssä, joista kaikista saavutuksena ROP-PENTU, hyvä Mette-Matti!


* Rene-kultainennoutaja kävi muutamissa näyttelyissä ja plakkarissa hienosti PU-sijoituksia kovatasoisista luokista ja suurilukuisesta koiramäärästä! Sirkku-äitikin handlasi Reneä parissa näyttelyssä, hyvä te!


* Lenni, Salli ja Viivi - veteraanit viettelivät porukan vanhimpina oikein loikoisia "kissanpäiviä". Paljon herkkuja ja hellyyttä, eikä kiire mihinkään! :) Aika tavoittelemisen arvoinen juttu varsinkin tuo kiireettömyys, eikö vaan!
Viivi 10v eikä ikä paljon paina!

Ei kommentteja: