sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Meillä on pentuja!

4.10.2013 Maailman eläinten päivä, B-pentue näki päivänvalon !

B-pentue näki päivänvalon maailman eläinten päivänä 4.10.2013. Synnytys sujui mallikkaasti ja Sofi pentuineen voi erinomaisesti! Pentueeseen syntyi 4 tuhtia ja elinvoimaista mustaa pentua, joista kaksi narttua ja kaksi urosta. Pentujen ylpeät vanhemmat ovat FI & SE MVA Snowrock's Pretty And Precious "Sofi" ja Lecibsin Alex "Alex".

Haluan, että kasvattini saavat mahdollisimman hyvät lähtökohdat elämälleen, joten vanhempien terveys ja luonne ovat ensiarvoisen tärkeitä! Molemmat vanhemmat ovatkin todella hurmaavaluonteisia kavereita ja kaikinpuolin terveitä sekä toki myös rodunomaisia ulkonäöltään.

Pentumme läpikäyvät 3-16 vuorokauden ikäisinä Bio Sensor - ohjelman, joka stimuloi niiden aivojen kehitystä. Ohjelmaan kuuluu jokaisen pennun käsittely kerran päivässä 3-5 sekunnin ajan eri asennoissa, mukaanlukien kosketus- ja lämpöärsyke. Ohjelmaa noudattamalla voidaan parantaa pentujen stressinsieto, oppimis -ja vastutuskykyä, jolloin koira pystyy aikuisenakin oppimaan tehokkaammin ja toimimaan paremmin vaativissakin tilanteissa.

Pennut asustelevat ensimmäiset viikot makuuhuoneessamme, jonka jälkeen ne muuttavat olohuoneeseen, normaalin arjen ja "hälinän" keskelle.  

Pennuille etsin rakastavia ja luotettavia koteja. Kaikki kasvattini ovat minulle kovin tärkeitä, niin sohva-championit kuin meriittien metsästäjätkin, ja kuulisin pennuista oikein mielelläni jatkossakin.

Pennut luovutetaan rakkaudella kasvatettuina, rekisteröityinä, tunnistusmerkittyinä, useasti madotettuina ja eläinlääkärin tarkastamina. Mukaan tulee myös pentupaketti ja kasvattajan elinikäinen tuki.

Kerron mielelläni lisää rodusta ja pennuista, mikäli kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä!

Riikka Lehtosalo
Oulu
p. 044-2166176
riikka.lehtosalo@gmail.com

Vanhemmat

Ikää 2 vrk
Äidin rakkautta
Kuka kutsui minua?
*******************************************************************************************************

20.-22.9.2013 Hämeenlinna pentunäyttely

Mittelspitz Hulmukan Laura "Mette" debytoi Hämeenlinnan pentunäyttelyssä 5 kuukauden ja 1 päivän ikäisenä, ollen 1 KP ROP-PENTU ! Tuomarina Tanya Ahlman-Stockmari, joka kirjoitti Metestä seuraavanlaisen arvostelun ""Erinomaista rotutyyppiä oleva kauniin ruskea narttu, jolla erinomaiset rungon mittasuhteet ja ryhti. Kaunis ilmeinen pää. Hyvä runko. Liikkuu tasapainoisesti.". Sunnuntaina mittelspitzit tuomaroi Jelena Kruus Virosta. Mette oli jälleen 1 KP ROP-PENTU ! Sunnuntain ryhmäkilpailut jätettiin ihan suosiolla välistä, kun tuota kotimatkaa oli "muutama" kilometri ;) Matkaseuralaisemme mittelspitz Hulmukan Klaus "Klasu" oli myös molempina päivinä ROP-pentu, onnea Sanna!


Ei kommentteja: