maanantai 1. heinäkuuta 2013

Kesän kuulumisia

Muuttohärdellin keskeltä lähdettiin kepon kanssa kohti Kemin ryhmänäyttelyä 9.6., jossa meitä odotti iso joukko tuttuja ja Sirkku-äiti Rovaniemeltä, joka oli tullut turistiksi katsomaan kehiä. Kleinspitzeillä tuomarina toimi Katarzyna Fiszdon Puolasta.

Ensimmäisenä vuorossa oli Sofi, joka tällä kertaa tuloksella NUO EH2. Nooh, erittäin hyvähän on erittäin hyvä :D


copyright Lea Tumelius kennel Leinikan

Sitten oli vuorossa Bessi :) joka yhden kerran kehän kierrettyään, hurmasi tuomarin, joka levitti kädet sivulle, katsoi haltioituneena ja sanoi "SUPER!" :D SA saatiin ja sitä myötä luokkavoitto. Matka jatkui kohti paras narttu-kehää josta tuli voitto ja rop-kehässä urosta vastaan tuloksella ROP, jo seitsemännen kerran peräkkäin! We are sooooo proud! Ryhmäkilpailu oli yhdistetty 3/5, joten koiria oli valtava määrä, tuomari Paunovic Dusan liikutti Bessin esiarvostelussa, mutta ei poiminut jatkoon.


Kehän jälkeen reteesti :)

Handlasin myös hurmaavia samojedeja kennel Iciveitikan kasvattajaryhmässä, joka oli BIS3-kasvattajaryhmä. Onnea Heidi!

********************************************************************************************************

Juhannuksena otettiin ilo irti vapaapäivästä ja suunnattiin Honkajärvelle mökkeilemään. Ohessa muutama kuva:********************************************************************************************************

Seuraavana oli vuorossa Rovaniemen juhannusnäyttely, jonne allekirjoittanut itse ei päässyt harmillisesti paikalle, töiden vuoksi. Onneksi on maailman paras kepo ja äiti, jotka hoitaa homman kunnialla kotiin! Miljoonat kiitokset, olette kullanarvoinen ja korvaamaton tiimi!!

Lauantaina kehään pääsi kultainennoutaja Rene, tuloksin: AVO ERI. Tuomarina Tino Pehar.

Sunnuntaina oli sitten vuorossa kleinitytöt Sofi & Bessi. Sofi tuloksella NUO EH1 ja Bessi tällä kertaa vain VAL ERI2. Tuomarina Rita Kadike-Skadina. Uusia koitoksia kohti!


********************************************************************************************************


26.6.2013 Sofi kävi Kaisa Wickströmin vastaanotolla akuutissa, silmätarkastuksissa. Silmät terveet, yipii! joten pentusuunnitelmat etenee! Lisätietoja sähköpostilla riikka.lehtosalo@gmail.com


********************************************************************************************************

Loppuun vielä kuvamuisto upeasti menneestä Piteå kr:stä sekä ulkoilukuvia hiekkakuopilta:Vauhti ja virta ei lopu koskaan ;)

10v. Viivi-mummolla ei ikä paljon paina <3

Tämä kuva pääsi koreilemaan olohuoneeseen aitiopaikalle :)

"Rantavahdit"
S <3

Ei kommentteja: